Tip voor dagelijks journallen
1 min. leestijd

Tip voor dagelijks journallen

Zoals het voor alles geldt, is het behouden van dat wat goed voor je werkt. Herhaling is dan de kunst. Tot op de dag van vandaag houd ik dagelijks een ‘Dankbaarheidsjournal’ bij. Vaak blader ik door mijn oude ‘Dankbaarheidsjournals’ en lees dan terug over mijn reis van de afgelopen jaren. Wonderlijke dingen zijn er gebeurd, kan ik je vertellen. Hierbij is dus de truc dat je dankbaarheid blijft voelen. De aanhouder wint! Waarom zou je het opgeven als het zo goed voelt en het positieve dingen voor je brengt?

De kracht van dankbaarheid praktiseren

10 Jaar lang, of liever je hele leven, dagelijks een ‘Dankbaarheidsjournal’ volhouden, serieus? Ja, serieus, mijn onderste boekenplank van de boekenkast in de slaapkamer puilt uit! Kun je je voorstellen hoe mijn leven nu is? Nu ik een boekenplank vol heb gepend over hoe dankbaar ik ben voor mijn liefdespartner Perdiep, mijn kids, een goede gezondheid, mijn groeiende veerkracht, mijn familie en vrienden, al het geld en overvloed? Magisch mooi! En wat mag dit dan wel kosten, denk je misschien nu? Nou, een simpele journal, dagelijks 10 minuten in de vroege ochtend en de discipline om het vol te houden.

Of ik dan nooit meer te maken heb met een dipje her en der? Of heb ik hiermee mijzelf immuun gemaakt voor crises. Nope!

Net als jou ben en blijf ik een mens met emoties, maar mijn keuze om mijn leven te ervaren is door dankbaarheid wezenlijk veranderd. Waardoor ik mij nu bewust ben van mijn verantwoordelijkheid en invloed op hoe ik de keuze kan blijven maken voor mijn geluk, in welke situatie dan ook.

Vind je deze blog fijn! Laat het mij dan weten, want dan heb ik binnenkort nog meer tips & tricks voor je!

Liefs, Bindia 

Hypnotherapeut & coach

Ik hoop dat mijn blog je heeft geinspireerd.

 Haal jij het beste uit jouw leven? Of ben je je juist aan het worstelen?  

Gaat het allemaal op rolletjes? Super! Ik wens je al het goeds en ik hoop dat je anderen ook inspireert. Loopt het leven niet zoals jij wilt? En zou je graag met iemand willen sparren over de veranderingen die jij voor jezelf wenst? Dan ben ik beschikbaar voor jou.

Aan het strugglen met je persoonlijke problemen? 

En wil je een hier een effectieve oplossing voor vinden, maar weet je niet goed wat dat kan zijn? In Impressie-Empowersessie bied ik jou als een proessional een luisternd oor. Dat in de eerste instantie. Mocht je ook graag mijn deskundige advies willen en informatie willen over mijn aanbod dan zal ik je ook daarover infromeren. 

Ready het investeren in jezelf? 

Dit gesprek is gratis voor jou en vrijblijvend voor ons beide!

Ik geef toestemming om extra tips te ontvangen en op de hoogte te blijven van het aanbod.
Vergeving