3 Boekentips die je helpen om na je relatiebreuk opnieuw te beginnen
28 november 2021 

3 Boekentips die je helpen om na je relatiebreuk opnieuw te beginnen

Dat je angst voelt voor de toekomst na een relatiebreuk is niet alleen logisch, maar ook nuttig.

Het is een teken om bij jezelf na te gaan wat jij nu écht wilt. Een manier om bewust te worden van wat voor soort liefdespartner jij wilt aantrekken, maar nog véél belangrijker: wat voor soort geliefde jij nu wilt zijn voor de ander.

Toen ik na mijn relatiebreuk ervoor koos om een langdurige periode geen relatie aan te gaan, heb ik mijzelf als het ware opnieuw als liefdespartner gecreëerd. Dit heeft een bijzonder positieve invloed op de vrouw die ik nu ben. Hierbij de top 3 boeken die mij daarbij hebben geholpen op een rijtje voor jou:

Boeken tip 1. ‘De kracht van echte vrouwen’ - David Deida.

Dit boek helpt jou bij het opnieuw ontdekken van je vrouw-zijn. Het helpt je door je bewuster te helpen worden over je kracht op vlak van je zelfvertrouwen, sensualiteit en seksualiteit.

Boekentip 2. ‘Calling in the One’ - Katherine Woodward Thomas.

Deze boekentip is voor de lezers die ook in het Engels lezen, omdat ik niet heb kunnen vinden of het ook in het Nederlands is vertaald. Enfin, de auteur belooft dat je stap voor stap in 7 weken de ware in jouw leven kunt aantrekken. Nu weet ik niet of dat zo is, want ik had immers niet de wens om op korte termijn mijn soulmate aan te trekken. Daarvoor gebeurde er toen nog te veel in mijn leven. Wel ontdekte ik mijn wensen voor de ware liefde.

Boekentip 3. ‘Je Soulmate’ - Arrielle Ford.

Ben je in het proces om jezelf te (her)ontdekken en denk je dat het tijd is om dit met je soulmate te doen? Laat je dan helpen door dit boek én doe de transformerende opdrachten die daarin staan (heb ik ook gedaan).

Ik hoop dat deze boeken heel waardevol voor jou blijken, net zoals dat bij mij is geweest.

Wat doe ik nog meer behalve boeken lezen?

Ik help mensen bij het helen van hun emotionele pijn.

Of je nu midden in een pijnlijke situatie zit.

Of dat je al het nodige hebt meegemaakt en toe bent voor een echte ‘closure’, omdat je verder wilt groeien.


In beide gevallen bied ik je een luisterend oor aan in een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Plan deze als je wilt!

Over de schrijver
Bindia Ramcharan brengt kennis, kunde, wijsheid en liefde samen in al haar werk. Ze draagt de visie dat persoonlijke ontwikkeling & persoonlijke leiderschap onlosmakelijk verbonden zijn, en samen zorgen ze voor jouw groei. En dat wanneer jij kiest voor jouw geluk, je daarmee geluk voor de hele wereld creëert. Hoe meer jij verdiept in je geluk en welzijn, hoe beter het op alle vlakken in het leven gaat. Inmiddels heeft ze meer dan 20+ jaar werkervaring met psychosociale groei. In haar onderneming brengt zij haar zakelijke kennis & kunde op een praktische en gefocuste manier tot leven. Met passie ondersteunt ze jou bij je persoonlijke, zakelijke en carrière-groei. Verder is ze geboeid door compassie, liefde & verbinding, lezen van boeken en bewustzijnsontwikkeling (yoga & meditatie).
Reactie plaatsen

Vond je mijn blog interessant? En ben je benieuwd of ik jou kan helpen? Plan dan nu vrijblijvend een kennismaking met mij. 

Plan een vrijblijvende kennismakingsgesprek met mij!

Wil jij persoonlijke groei door duurzame oplossingen? Plan dan nu je gesprek met mij.

Ik geef toestemming om extra tips te ontvangen en op de hoogte te blijven van het aanbod.
Vergeving