3 Boekentips die je helpen om na je relatiebreuk opnieuw te beginnen
1 min. leestijd

3 Boekentips die je helpen om na je relatiebreuk opnieuw te beginnen

Dat je angst voelt voor de toekomst na een relatiebreuk is niet alleen logisch, maar ook nuttig.

Het is een teken om bij jezelf na te gaan wat jij nu écht wilt. Een manier om bewust te worden van wat voor soort liefdespartner jij wilt aantrekken, maar nog véél belangrijker: wat voor soort geliefde jij nu wilt zijn voor de ander. 

Toen ik na mijn relatiebreuk ervoor koos om een langdurige periode geen relatie aan te gaan, heb ik mijzelf als het ware opnieuw als liefdespartner gecreëerd. Dit heeft een bijzonder positieve invloed op de vrouw die ik nu ben. Hierbij de top 3 boeken die mij daarbij hebben geholpen op een rijtje voor jou: 

Boeken tip 1. ‘De kracht van echte vrouwen’ - David Deida.

Dit boek helpt jou bij het opnieuw ontdekken van je vrouw-zijn. Het helpt je door je bewuster te helpen worden over je kracht op vlak van je zelfvertrouwen, sensualiteit en seksualiteit. 

 

Boekentip 2. ‘Calling in the One’ - Katherine Woodward Thomas. 

Deze boekentip is voor de lezers die ook in het Engels lezen, omdat ik niet heb kunnen vinden of het ook in het Nederlands is vertaald. Enfin, de auteur belooft dat je stap voor stap in 7 weken de ware in jouw leven kunt aantrekken. Nu weet ik niet of dat zo is, want ik had immers niet de wens om op korte termijn mijn soulmate aan te trekken. Daarvoor gebeurde er toen nog te veel in mijn leven. Wel ontdekte ik mijn wensen voor de ware liefde. 

 

Boekentip 3. ‘Je Soulmate’ - Arrielle Ford. 

Ben je in het proces om jezelf te (her)ontdekken en denk je dat het tijd is om dit met je soulmate te doen? Laat je dan helpen door dit boek én doe de transformerende opdrachten die daarin staan (heb ik ook gedaan).

 

Ik hoop dat deze boeken heel waardevol voor jou blijken, net zoals dat bij mij is geweest. 

 

Wat doe ik nog meer behalve boeken lezen? 

Ik help mensen bij het helen van hun emotionele pijn. 

Of je nu midden in een pijnlijke situatie zit. 

Of dat je al het nodige hebt meegemaakt en toe bent voor een echte ‘closure’, omdat je verder wilt groeien. 


In beide gevallen bied ik je een luisterend oor aan in een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Plan deze als je wilt!

 

Ik hoop dat mijn blog je heeft geinspireerd.

 Haal jij het beste uit jouw leven? Of ben je je juist aan het worstelen?  

Gaat het allemaal op rolletjes? Super! Ik wens je al het goeds en ik hoop dat je anderen ook inspireert. Loopt het leven niet zoals jij wilt? En zou je graag met iemand willen sparren over de veranderingen die jij voor jezelf wenst? Dan ben ik beschikbaar voor jou.

Aan het strugglen met je persoonlijke problemen? 

En wil je een hier een effectieve oplossing voor vinden, maar weet je niet goed wat dat kan zijn? In Impressie-Empowersessie bied ik jou als een proessional een luisternd oor. Dat in de eerste instantie. Mocht je ook graag mijn deskundige advies willen en informatie willen over mijn aanbod dan zal ik je ook daarover infromeren. 

Ready het investeren in jezelf? 

Dit gesprek is gratis voor jou en vrijblijvend voor ons beide!

Ik geef toestemming om extra tips te ontvangen en op de hoogte te blijven van het aanbod.
Vergeving