Worstel je met problemen waarvan je de oorzaken niet eens weet? Laat staan dat je een oplossing kunt bedenken. Met behulp van hypnose ontdek je de negatieve oorzaken van je probleem waardoor je een duurzame oplossing vindt!

Hypnose helpt effectief!

Hypnose

 • Vind een duurzaam oplossing voor je probleem!
 • Makkelijk, snel én krachtige werking!
 • Werkt vanuit je onderbewustzijn!
 • Leer de kracht van je brein kennen!
 • Vergroot je veerkracht en zelfvertrouwen!
 • Kortdurende therapievorm!
Hypnose

Persoonlijke aandacht! 

Ik vind het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te werken aan het vinden van een oplossing. Je kunt erop rekenen dat ik je een objectieve luisterend oor zal bieden. 

Hypnose compassie

Compassievol, empathisch en doortastend!

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten met een goed gevoel met mij werken, zodat ze zich open kunnen stellen en kunnen werken aan hun oplossing. 

Hypnose

Jij bent het waard! 

Zo vanzelfsprekend als dit klinkt, zo moeilijk is het voor veel mensen om goed voor zichzelf te zorgen. Het oplossen van jouw probleem betekent direct groei voor jou. En jij bent de beste investering in jezelf!

Hypnose

20+ Jaar ervaring!

Hoe kan ik jou helpen? Mijn gehele carrière heb ik deze vraag met alle liefde gesteld, want dit meest boeiende van mijn werk. Om mijn cliënten kwalitatief  hoogwaardig hulp te bieden blijf ik investeren in het ontwikkelen van mijn vakkundigheid.  

Hypnose

Uniek traject op maat!  

Iedereen heeft problemen, maar ieder probleem heeft een unieke oplossing die bij jou past. Samen met jou stel ik een traject samen die bij jou past. 

Hypnose

Gecertificeerd & geregistreerd! 

Mijn opleiding voor hypnotherapeut is gecertificeerd door het OHTC. Tevens ben ik als therapeut geregistreerd bij het Collectief Alternatief Therapeuten. 

Hypnose

Mijn persoonlijke ervaring met Hypnose

Mijn persoonlijke ervaring met hypnotherapie door een gecertificeerd hypnotherapeut is uitstekend geweest. Ik worstelde met boosheid en verdriet, omdat ik mij verraden voelde en dat onrechtvaardig vond. Deze situatie heeft mij diep geraakt op een plek waar nog veel pijnlijke herinneringen waren. Ik had veel last van innerlijke conflicten, waardoor ik ging twijfelen aan mijzelf. Hierdoor verloor ik mij eens zo vredevolle innerlijke gevoel wat ik in de jaren ervoor had opgebouwd. 

Het was een opeenstapeling van dingen die ervoor zorgden dat ik nu volledig uit balans was geraakt. Ik had al veel hulp geprobeerd, maar omdat het effect van korte duur was, raakte ik mij ervan bewust dat erover nadenken en erover praten geen oplossing zou zijn. 

Dit zou mij te veel energie en tijd kosten. Ik zou dan mijn issues blijven oplossen met dezelfde vaardigheden die ik tot nu toe had geleerd. Ik had nieuwe vaardigheden nodig om dit grondig aan te pakken. Met een oplossing die bij mij past en al in mij had, maar mij daar maar niet van bewust kon worden.

Tijdens de hypnotherapiesessie vond ik dieperliggende oorzaken van mijn boosheid, die ik mij niet eens meer herinnerde, maar die wel degelijk de bron waren van alle 'kwaad'. Nadat ik ze had 'gezien', kon ik de emoties neutraliseren die bij deze herinneringen hoorden, waardoor ze niet meer de kans hebben om mij te blijven triggeren. En programmeerde ik mij met nieuwe positieve gedachten die ik voor mijzelf wens. Een mooie 'life-changing' ervaring voor mij dus. 

Ik vertel mijn cliënten om hypnose te zien als emotie-chirurgie, omdat er rechtstreeks wordt gewerkt aan je gedachten (herinneringen) die je emoties veroorzaken. En op basis van je gedachten en emoties baseer jij je handelingen. Als je dus aan je gedachten werkt, beïnvloed jij je handelingen.

Een hypnose-sessie is een sessie waarbij diepgewortelde negatieve gedachten die negatieve emoties veroorzaakt, worden verwijderd. En daarvoor in de plaats komen positieve gedachten die jou in jouw kracht zetten, die jou weer positieve gevoelens geeft. 

Door middel van hypnose ontdek je de oorzaken van je problemen en los je deze op. Deze vorm van hypnotherapie helpt jou om jouw persoonlijke problemen te transformeren naar persoonlijke groei.

Ervaring van anderen met hypnose door Bindia

Over Bindia

Linda 

"De Hypnotherapiesessies met Bindia hadden een intense impact op mij."

Ik voelde mij dichter bij mijzelf komen. De hypnotherapiesessies heb ik als emotioneel, heftig en positief ervaren. Ik voel mij op een goed manier kwetsbaar en puur. Ik heb geen schilden meer.

De visualisatie heb ik als fijn en krachtig ervaren die ik gebruik om te ontspannen.

Hypnose

Hypnose 

Ons brein is één van ons meest krachtige organen waar je veel meer mee kunt, dan je nu misschien denkt. De meeste negatieve gedachten worden al in onze vroege kinderjaren in ons brein geplant. Hoe langer je een gedachte hebt, hoe krachtiger deze wordt. Je gaat je leven baseren op deze gedachten, gevoelens en acties. Ook al helpen deze negatieve overtuigingen jou niet, maar soms weet je gewoon niet beter. En omdat wij mensen van nature een lui brein hebben, is ons brein geenszins gemotiveerd om te veranderen. Hoe groot jouw pijn en motivatie ook is. Er is dan hulp van buitenaf nodig. Daarom noem ik hypnose ook wel emotie-chirurgie.


Bij welke problemen wordt hypnotherapie toegepast?

De toepassingen zijn veel en heel divers, hierbij een aantal voorbeelden uit de praktijk:

 • Alcoholmisbruik
 • Faalangst
 • Zelfonderzoek (ontdekken van je passie, je (ziels)missie vinden)
 • Vergroten van zelfvertrouwen
 • Ervaren van regressie
 • Slapeloosheid
 • Angstklachten
 • Overspannenheid
 • Psychosomatische klachten
 • Examenvrees

 

Om hypnose heen hangen helaas nog veel (voor)oordelen, dat komt deels door niet goed begeleide showhypnoses, negatieve media-aandacht en natuurlijk sensationele beelden. Dat hoort er nu eenmaal bij. Hypnotherapie valt inmiddels onder de erkende complementaire zorg. Je kunt er dus op rekenen dat je tijdens de gehele therapieduur deskundig door mij wordt begeleid. In een voorgesprek word je door mij uitgebreid geïnformeerd over de werking van hypnose en wordt je ondersteund tijdens de therapie.


Wat is een hypnose-sessie niet?

 1. Hypnose is geen (diepe) slaap
 2. Hypnose is geen waarheidsonderzoek
 3. Hypnose is niet gevaarlijk
 4. Hypnose is niet je zelfcontrole verliezen
 5. Hypnose is geen magische stokje
 6. Dat je blijft hangen in je verleden


Meer informatie lees je in het E-Book 'Over hypnotherapie in het kort'. 

Wat zegt Raoel na zijn hypnose-sessie 

"Ik ben tevreden over de investering. Ik had meer nodig dan alleen gesprekken met een hulpverlener. De hypnotherapie en coaching hielpen mij bij het veranderen op een manier dat ik er vertrouwen in heb gekregen dat het duurzaam is. Het werken met Bindia vind ik fijn, omdat ik bij haar mezelf kan zijn. Ze toonde begrip en had geduld met mij. Ik voel mij nu goed en ik ga verder met mijn ontwikkeling. Mijn positieve resultaat was het investeren waard!”

Male icoon
Raoel
Wat zei Ilona over haar hypnose-sessie 

"Mijn hulpvraag had betrekking op het gebrek aan vertrouwen in mezelf, waardoor ik de druk opvoer bij mijzelf. Ik wilde een keer hypnotherapie ervaren. De sessie was fijn, omdat je dingen kan waarnemen vanuit het onderbewuste. Bindia vind ik compassievol en een goed voorbereide hypnotherapeute."

Over Bindia
Ilona

NU TIJDELIJKE ACTIE


 Gratis hypnoseconsult t.w.v. €97,-

Heb je twijfels of hypnose jou kan helpen? Laat mij je dan adviseren bij het nemen van besluit. Plan nu een hypnoseconsult met mij!