Coaching

(Online) Coaching

Aan het strugglen met je problemen? 

En wil je een hier een effectieve oplossing voor vinden?

Boek dan een consult om te bekijken hoe ik je kan helpen. 

coaching

Snel en effectief!

Bereik in 1 of meer sessies een positief effect op jouw leven. 

Coaching

Kort en diepgaand!

Een duik in het diepe op zoek naar de oorzaak van jouw probleem in een sessie van 2 uur.

Deskundig en geregistreerd

Je wordt begeleid door een goed opgeleide en ervaren coach.

Veilig op je eigen plek!

Online coaching is vanuit jouw eigen omgeving, waar jij je veilig voelt en je niet de deur uit hoeft. Makkelijk en snel via een online platform.

Even uit jouw omgeving!

Live coaching is op een veilige, neutrale plek, voor wanneer je juist persoonlijk contact wilt.

Coaching

Eerlijk advies

Na de intake krijg je een transparant advies en voorstel over het aantal  sessies. Het is dan aan jou om te beslissen of je verder wilt.

Lees meer over het Coachingsaanbod

Coaching

Online & Live Coaching

Ben je aan het worstelen met persoonlijke uitdagingen? 

Heb je meer nodig dan een luisterend oor? Of goed bedoeld advies.

Meld je dan aan voor mijn unieke Online & Live Coaching. Leer hoe je je persoonlijke uitdaging niet alleen leert op te lossen, maar ontwikkel ook veerkracht, zodat je sterker uit je negatieve situatie komt. 

Ervaar een échte doorbraak in jouw gevoelens, gedachten, gedrag en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij weer (veer)kracht opbouwt voor jouw leven!

Hoe meld je aan? 

Maak eerst een afspraak voor een kennismaking.

In dit gesprek overleg ik met jou of een coachingssessie een passend aanbod is. Zo ja, dan plannen we een intake en een sessie! 


Wat zeggen anderen over de coaching door Bindia 

Ik gaf mijn gemoedstoestand vóór de coaching een 5. Ik voelde me een wrak en ellendig. Na de coaching door Bindia geef ik mezelf nu een 9 en ik wil naar de 10! 

Rosanna

Met haar coaching heb ik dan ook resultaten geboekt en kan ik verder daar waar ik vastliep. Ik doe nu dagelijks de oefeningen die Bindia mij heeft meegegeven en merk nog steeds duidelijk resultaat!

Deborah

Wat kun je van de coaching verwachten? 

Snel & Krachtig


  • Je bent op zoek naar een snel antwoord op jouw vragen. En het is belangrijk voor jou dat de oplossing effectief is. Je bent bereid om er helemaal voor te gaan. Of je zoekt juist ondersteuning om deze keer écht door te pakken?
Vergeving Hypnose coaching

Doortastende aanpak

  • Mijn coachingsmethoden kenmerken zich door een doortastende aanpak die jou in jouw kracht zet om je problemen op te lossen en zelf je geluk te creëren. Samen werken we aan jou ‘life changes’! Dit kan in 1 of meer Online of Live Coachingssessies.
Vergeving Hypnose coaching

Online Effectief

  • Werken aan je persoonlijke uitdaging zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft? Dat wordt mogelijk gemaakt door Online Coaching.  Mijn cliënten zijn zeer tevreden over het resultaat van het effect. Het grote voordeel is dat je vanuit de voor jou vertrouwde omgeving kunt deelnemen aan een live sessie waarbij er voldoende ruimte is voor interactie met jou, waardoor de interventies ook gedaan kunnen worden. 


Coaching

Interventies & Tools

  • In de sessies werk je aan doorbraken. Maar daar blijft het niet bij natuurlijk. Om de nieuwe inzichten daadwerkelijk zelf toe te passen, krijg je ook coachingstools om dagelijks te oefenen, zodat jij langdurig profijt hebt van jouw coachingssessie.

Download dit E-Book, het is nu gratis!

Wil jij veranderingen in je leven aanbrengen, maar vind je dit moeilijk? 

Lees dan het E-Book 'Sleutel tot Verandering' en ontdek hoe je veranderingen kunt aanpakken!

Ik geef toestemming om extra tips te ontvangen en op de hoogte te blijven van het aanbod.
Hypnose

                   

Online & Live Coaching

Voor welke problemen kan ik bij jou terecht?

Je kunt bij mij terecht voor allerlei problemen van mentale en fysieke aard. Kamp je met issues als relatieproblemen of stress op het werk, dan ben ik er voor jou. Ik kan je helpen bij het doorbreken en veranderen van ongewenste patronen, gevoelens, overtuigingen, gedachten en gedrag. Ook kan ik jou helpen bij verschillende angsten en vrezen, bijvoorbeeld faalangst, angst voor het spreken in het openbaar, examenvrees en onzekerheid, waardoor jij je problemen overwint. Maar denk ook aan stressklachten, zoals slapeloosheid, onrust, vermoeidheid en lage energie. Ik kan jou bijvoorbeeld helpen met het ervaren van diepe ontspanning. Kortom, plan een kennismakingsgesprek.

Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

Voorbereiding is het halve werk, zeggen ze. Maar dan moet je wel weten hoe je je moet voorbereiden. Ik zal jou informeren over de voorbereiding. Het kan zijn dat je ‘huiswerk’ krijgt. Het is dan wel belangrijk dat je dat wel doet. Immers, je doet het voor jezelf!

Ik ben totaal niet technisch. Is online coaching wel iets voor mij?

De apps die ik gebruik zijn heel gebruiksvriendelijk. Wat je nodig hebt is een smartphone, tablet, laptop of PC. En niet te vergeten een stabiele internetverbinding!

Wat heb ik nodig voor een online sessie?

Je hebt voor de sessies een goede en stabiele internetverbinding en de apps Zoom en/of Skype nodig. Deze zijn gratis te downloaden op jouw mobiele telefoon en tablet. Op jouw computer heb je via Windows hoogstwaarschijnlijk al Skype. Zo niet, dan kun je die ook downloaden via: https://www.skype.com/nl/.

Zoom is een kwestie van naar de website te gaan: https://zoom.us/ Daar kun je je gratis aanmelden.

Let wel: het gaat hier bij beide apps om beeld en geluid. Het is van belang dat de coaches jou kunnen zien en goed kunnen horen.

Naast de apps en een goede internetverbinding, raad ik jou ook aan om pen en papier bij je te hebben. Om aantekeningen te maken, om opdrachten te noteren, om oefeningen te doen of een journal bij te houden. Een notitieboekje is daarom aangeraden.

Ook is het belangrijk dat je in een rustige ruimte bent, waarin je ongestoord kunt praten en bewegen voor de coachingssessies met opdrachten en oefeningen.

Wat als mijn probleem intensiever aandacht vraagt, zoals trauma's, verslaving, enzovoorts?

Ik heb bied ook de mogelijkheid voor een intensiever en langer traject, waarbij ik jou help om jouw probleem effectief en duurzaam aan te pakken. In een kennismakingsgesprek kijk ik naar een persoonlijk en uniek traject op maat.

Hoe lang duurt een sessie?

Een online sessie duurt maximaal 1,5 uur. En een live coachingsessie 2 uur.

Kan ik mijn kosten declareren bij een zorgverzekeraar?

Ik ben niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Voor exacte informatie kun je het beste contact opnemen met jouw zorgverzekeraar.

Stel dat een sessie niet door kan gaan. Hoe werkt het dan?

Als jij niet kunt, dan vraag ik je om uiterlijk 24 uur van te voren af te melden en bij voorkeur ook meteen een nieuwe afspraak met mij in te plannen. Dan blijft de betaling van kracht voor de volgende afspraak. Wanneer je niet minimaal 24 uur van te voren afzegt, ben ik helaas genoodzaakt om de kosten voor ruimtehuur jou in rekening te brengen.

Wanneer ik onverhoopt niet kan, dan zorg ik dat er zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak wordt ingepland en blijft de betaling van kracht.

Ik heb Corona-gerelateerde klachten. Kan de persoonlijke afspraak doorgaan?

Volg het advies zoals het RIVM het voorschrijft. Als de afspraak niet kan doorgaan laat dit dan minimaal 24-uur van te voren weten.

Staat jouw vraag er niet bij?

Heb je nog andere vragen? Of wil je meer informatie? Maak dan op deze pagina een afspraak voor een consult. Deze is (tijdelijk) gratis.

Heb je een andere vraag of opmerkingen?

Mail jouw vraag of opmerking dan naar mij: mail@bindia.nl