5 Krachtige Zelfhulptools

In het E-Book ‘5 Krachtige zelfhulptools’ lees je over een vijftal persoonlijke ontwikkelings- en spirituele groeimethoden. Deze 5 krachtige zelfhulptools bieden jou hoop, inzicht en groei, en zijn voor jou bruikbaar in elke fase van jouw leven. Voor wat het waard is, ik heb persoonlijk veel baat gehad bij deze tools!


  • Vergroot je wilskracht en veerkracht
  • Waar spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling samenkomt
  • Ontdek je innerlijke krachten
  • Vergroot jouw zelfliefde, compassie en zelfvertrouwen
Ik geef toestemming om extra tips te ontvangen en op de hoogte te blijven van het aanbod.
Hypnose

Ik heb een coachingssessie gehad met Bindia en ik heb dit als zeer inspirerend ervaren. De manier waarop ze de verschillende laagdrempelige oefeningen doet, is heel professioneel. Het is duidelijk dat ze weet wat ze doet. Haar benadering is heel open en respectvol, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde en mij kon openstellen om mij te laten coachen. Met haar coaching heb ik dan ook resultaten geboekt en kan ik verder daar waar ik vastliep. Ik doe nu dagelijks de oefeningen die Bindia mij heeft meegegeven en merk nog steeds duidelijk resultaat!

Deborah

Vergroot jouw oplossingsvermogen door deze zelfhulptools. Tools die je helpen om je goed te voelen, zelfvertrouwen te vergroten en dagelijks te groeien in je ontwikkeling. 

Het 'geheim' van deze tools zit verrassend genoeg in het gemak van de opdrachten en de eenvoud. Probeer ze zelf uit!  • 5 Effectieve methoden
  • Gemakkelijk toe te passen
  • Snel, zichtbaar én voelbaar resultaat

Vergeving Hypnose coaching


Over Bindia 

20+ jaar

Expert in psychosociale zorg

3

E-Books geschreven

100+

Downloads van E-Books

Ervaringen van anderen met Bindia

Open en vertrouwelijk

Het webinar van Bindia sprak mij erg aan. En daardoor heb ik mij aangemeld. Ik vond de workshop zwaar en uiteindelijk verlossend. De methode die wordt gebruikt en de open en vertrouwelijke benadering stelden mij op mij gemak en ik voelde mij veilig. Ik raad de Workshop aan, aan iedereen die door het niet kunnen vergeven belemmeringen ervaart.

Gita

Intens, impact, kwetsbaar en puur

De Hypnotherapiesessies met Bindia hadden een intens impact op mij. Ik voelde mij dichter bij mijzelf komen. De hypnotherapiesessies heb ik als emotioneel, heftig en positief. Ik voel mij op een goed manier kwetsbaar en puur. Ik heb geen schilden meer.

De visualisatie heb ik als fijn en krachtig ervaren die ik gebruik om te ontspannen.

Linda

Inspirerend, respectvol en laagdrempelig

Ik heb een coachingssessie gehad met Bindia en ik heb dit als zeer inspirerend ervaren. De manier waarop ze de verschillende laagdrempelige oefeningen doet, is heel professioneel. Het is duidelijk dat ze weet wat ze doet. Haar benadering is heel open en respectvol, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde en mij kon openstellen om mij te laten coachen. Met haar coaching heb ik dan ook resultaten geboekt en kan ik verder daar waar ik vastliep. Ik doe nu dagelijks de oefeningen die Bindia mij heeft meegegeven en merk nog steeds duidelijk resultaat!

Deborah

Als jij voor jouw persoonlijke groei wilt kiezen, dan ga ik graag in gesprek met jou over hoe je dat kan realiseren. Plan je een gesprek met mij?

En ontdek hoe ik jou verder kan helpen.

Ik geef toestemming om extra tips te ontvangen en op de hoogte te blijven van het aanbod.
Hypnose