Hypnose

Mijn Zielsmissie

Mijn dromen en wensen voor deze wereld.

Hypnose

Mijn zielsmissie, mijn dromen en wensen voor deze wereld

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het helen van hun emotionele pijn, zodat zij zich goed gaan voelen. Waardoor zij zich ook goed zullen voelen over de wereld. Hoe meer mensen zich goed gaan voelen, hoe groter hun bijdrage aan een mooiere, betere en compassievolle wereld. Compassie voel je als de gevoelens van een ander je raken, en jij je op een sympathieke en empathische wijze verbonden voelt met de ander. Kun jij je voorstellen wat dit zou kunnen betekenen voor de wereld waar we nu in leven? 

Manifesting my dreams 

Ik zie een leven voor mijzelf, waarin ik anderen bij sta als zij hun dromen willen realiseren. Vaak zie ik dat mensen belemmerd worden in het geloven van hun dromen. En leven ze volgens de verwachting van hun omgeving. Ergens verliezen ze het vertrouwen in hun eigen dromen, en daarmee ook in zichzelf.

Het besef van een verloren droom blijft vaak aan je knagen. En wanneer jij je bewust raakt van dit verlies én toch nog een keer je dromen een kans wilt geven dan wil ik er voor je zijn.


Jarenlang heb ik mijn leven geleefd volgens de regels, voorwaarden en agenda's van anderen. Ik mocht niet klagen, want ik had veel goeds, maar niets maakte mij werkelijk gelukkig, omdat materiële zaken de vrijheid om te mogen dromen niet compenseren.

Ik ben ervoor gegaan. Voor mijn dromen. 

Eén van mijn dromen is een eigen onderneming, waar ik met de ander op compassievolle wijze én op professionele wijze mijn expertise deel.


Als professional vind ik het heel belangrijk om het best mogelijke aanbod te geven. Ik hecht er veel waarde aan, omdat ik werk met de kwetsbaarheid van de ander, namelijk hun persoonlijke problemen. Dus zorg ik ervoor dat mijn vakkennis van goede kwaliteit is. En ik ben officieel geaccrediteerd en opgeleid. Verder investeer ik in mijzelf om mij verder te bekwamen.


Ik help mensen het leven te manifesteren dat zij wensen. Denk aan bijvoorbeeld je persoonlijke struggles. Deze problemen op te lossen en je obstakels te overwinnen. Dit doe ik door vergevings- en loslaatprogramma's, hypnotherapie en trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Zo help ik mijn deelnemers om stap voor stap hun droomleven te realiseren.


Waarom vind ik het geluk van de ander ook zo belangrijk? Dit omdat ik mij ervan bewust ben dat mijn geluk nooit op zichzelf staat. 

Niet alleen ben ik daar bewust van, maar ben ik vanuit de diepte van mijn hart er ook erg dankbaar voor. Deze bewustwording en het gevoel van dankbaarheid verbinden mij op een natuurlijke wijze met anderen. Het is mijn intentie om in mijn privéleven én werk bij te dragen aan het geluk van anderen. 

Ik wil een flinke voetafdruk op onze mooie wereld nalaten van positiviteit, compassie, geluk, harmonie en bewustwording. En daar werk ik dagelijks aan, ‘out in the open’, maar ook op de achtergrond. 

Ik ben mens, dus verre van perfect. Dat vind ik niet erg, want ook van mijn 'mislukkingen' leer ik veel. 

Van een crisis word ik creatief en innovatief. Ik spreek  dan ook liever niet van ‘mislukkingen’, maar van leerervaringen. Problemen zijn uitdagingen die we samen kunnen aangaan. Wanneer iets goed gaat, vieren we dat. Wanneer iets niet goed gaat, leren we ervan.

Ik houd van groei, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daarom sta ik open voor gelijkgestemde mensen voor samenwerkingen en samen groeien. Mijn ervaring is dat groei het gevolg is. Het gevolg van mij goed voelen en geluukig zijn. Dit is hoe het voor mij het best werkt. Geen getrek en geduw, maar alles kan en mag in een flow.

Mijn waarden zijn de bouwstenen van mijn persoonlijke én professionele bestaan. Je zult ze dus ook terug herkennen in mijn bedrijf. Deze 7 waarden deel ik graag met je.

MIJN 7 WAARDEN

Magic

Ik vind het leven één grote leerschool waar geen geluk bestaat, maar waar jij je leven creëert. Niet door controle uit te voeren, maar door overgave en te vertrouwen op jezelf. Vooral het laatste bepaalt de loop van jouw leven. En natuurlijk zullen er tegenslagen zijn. Dat is het leven! Hoe wil jij omgaan met de tegenslagen, pijn en verdriet, is een veel interessantere vraag waar alleen jij direct invloed op heb. 

INTEGRITEIT

Als mens, maar ook als professional, is integriteit voor mij een belangrijke waarde. Een vaardigheid die ik ook heb moeten leren. Ik kiezen ervoor om deze waarde nu op nummer 1 te zetten, omdat ik in mijn omgang en bejegening integer en transparant wil zijn. Ik besef dat het werken met anderen vraagt om respect en zorgvuldigheid. Om mijn waarde te waarborgen, ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten (GAT) en SKJ.

Transparantie 

Een belangrijke waarde, wanneer ik anderen help bij het oplossen van hun persoonlijke uitdaging, is transparantie. Zodat ik met mijn deelnemers en mijn samenwerkingspartners op authentieke wijze verbinding maak. 

Eigen verantwoordelijkheid

Bij een positieve situatie, maar ook bij een negatieve situatie in het leven, help ik deelnemers door ze te vragen stil te staan bij de vraag: “Wat is mijn bijdrage aan deze situatie?". Een vraag die ik mijzelf dagelijks stel. Dit doe ik, omdat ik geloof dat de oplossing die je zoekt, al in jou is. Klaar om door jou ontdekt te worden! 

Verbinding

Ik geloof dat we allemaal met alles en iedereen verbonden zijn. Het liefst wil ik deze verbinding liefdevol vervullen, en zet ik mij daar iedere dag voor in. Ik ga uit van het beste in de mens. En ik zal mijn best blijven doen om het beste in de mens te blijven zien. Met mijn cliënten, deelnemers en samenwerkingspartners ga ik dan ook zorgvuldig een verbinding aan: integer, open, liefdevol en compassievol. 

Duurzaamheid 

Duurzame resultaten, dat is wat écht telt! Ik heb de intentie om met iedereen met wie ik werk, zowel deelnemers als samenwerkingspartners, een duurzame en waardevolle ervaring krijgen.

Zo krijgen mijn tijd, energie en investering pas écht waarde.

Ook streef ik naar een duurzame leefomgeving. Alert lerend en groeiend, organiseer ik een leefstijl die bijdraagt aan een schonere wereld voor alle wezens.

Respect

Ik sta open voor alle overtuigingen, godsdiensten, levensbeschouwingen of levensovertuigingen, of ‘way of life’, die de deelnemer volgt. Mits je daar niemand mee schaadt. Ik sta met mijn bedrijf voor liefde, verbinding en respect. Ik trek dan ook graag mensen aan die hierbij passen.

Innovatie 

Leren = Ontwikkelen = Innoveren.

Innovatie is van belang en vernieuwing is onontbeerlijk in de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een crisis floreren de creatievelingen en innovators. Daar hoort soms ook bij dat er snel moet worden geschakeld. Hoewel dit ook een leerproces is, sta ik open voor creativiteit en daarmee innovatie. Groei en innovatie is daarin bij mij een vast onderdeel.

Mocht je interesse hebben in mijn aanbod als deelnemer of als samenwerkingspartner, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.