Woman up!

Dé empowermenttraining als jij jouw INNERLIJKE KRACHT wilt gebruiken voor een gelukkiger én fijner leven!  


VERTEL MIJ MEER!


Hoe zou het zijn, als jij jezelf losbreekt van je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen? En jij een intense verbinding maakt met je lichaam en hart. Je een leven leidt, waarin jij weet hoe je uitdagingen moet beantwoorden, waardoor jij je alleen maar sterker voelt?

"There is no PATH to HAPPINESS.

HAPPINESS is the PATH". 

Boeddha

JA, ik wil HAPPINESS!

Empowerment, hoe werkt het? 

Denk jij ook vaak: ‘Ik wil gelukkig zijn’, maar weet je niet hoe?

Je hebt je leven nu eindelijk op orde. Maar gek genoeg brengt dit geen rust in je hoofd. En blijf je niet lekker in je vel zitten.

Je bent op zoek naar balans. Rust in je leven. Je wilt ontspanning en tegen een stootje kunnen. Veerkrachtig zijn, in plaats van onzeker en angstig voor de toekomst.

Dan is het nu hoog tijd om aan de slag te gaan met het ontdekken van de kracht die al in jou zit. Jezelf te Empoweren!

In de empowermenttraining Woman Up ga je stap voor stap met je eigen kracht jouw leven vorm en betekenis geven. Door je eigen unieke eigenschappen verder te ontwikkelen en in te zetten, heb jij regie over jouw leven. Dit betekent eindelijk écht authentiek geluk én vrijheid voor jou.

Empowerment betekent: 


 • Weten hoe jij negatieve gedachten kunt stoppen.
 • Gelukkig in je leven staan, vol zelfvertrouwen bent en met hoop naar de toekomst kijkt.
 • Dat je het leven in het hier en nu ervaart, in plaats van dat jij je steeds laat inhalen door nare ervaringen uit het verleden.
 • Vertrouwen hebben in jezelf, in plaats van dat je oplossingen buiten jezelf zoekt.
 • Dat er harmonie is tussen hoofd en hart én je keuzes helder en positief zijn.
 • Dat jij jezelf in alle volledigheid kunt omarmen, en met zelfliefde met jezelf omgaat.
 • Dat jouw mentale kracht iedere dag groeit en jij beter in je vel zit.
 • Dat je regie en een gezonde dosis verantwoordelijkheid hebt over jouw leven. In plaats van dat je gebukt gaat onder alles.
 • Een fijn en rustig gevoel in je hoofd en hart. Eindelijk ben je in balans!
 • Dat je ervan overtuigd bent dat je alle liefde en vrijheid waard bent.


Ja, dit wil ik! 

'I slept and dreamt that life was JOY. 

I awoke and saw that life was SERVICE.

I acted and behold, 

SERVICE was JOY.'

Rabindranath Tagore

Jouw mentor

Ik ben Bindia, jouw mentor. Ik geloof dat de grootste prioriteit in mijn leven is om mij goed te voelen. Dit is mijn 'geheim' en kracht voor mijn compassie die ik altijd in mij draag wanneer ik met mijn cliënten werk. In de training ben ik lekker pragmatisch. De rol van mentor is mij op het lijf geschreven. Als mentor help ik bij door stap voor stap jouw innerlijke reis te laten maken. Niet alleen door samen met jou te sparren over welke stap nu het beste bij jouw past, maar ook als een reisgenoot met je mee te reizen.  

Empowerment betekent voor mij verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die je maakt en voelen dat deze keuzes jou in je kracht zetten. Wanneer ik je help, zal ik jou stimuleren om te kijken naar jouw keuzes, jou spiegelen, zodat jij je bewust wordt welke keuzes je helpen te groeien en welke niet. 

Ja, vertel mij meer!


840 x 480

 

“Ik gaf mijn gemoedstoestand vóór de coaching een 5. Ik voelde me een wrak en ellendig. Na de coaching geef ik mezelf nu een 9 en ik wil naar de 10! ” - Rosanna 

Ik neem je 3 maanden mee op de mooiste innerlijke reis, waardoor jij je transformeert naar de gelukkigste versie van jezelf!

Wat kun je verwachten van de Woman up Training? 

170 x 170

3 Maanden in de diepte om jouw krachtige IK te ontdekken

Niets is zo moeilijk dan veranderen. Hoe graag we het willen en hoe gemotiveerd we ook zijn. Kennelijk is wilskracht en motivatie niet genoeg. Van zwakheden naar krachtig groeien, doe je niet even. Investeer tijd en energie in jezelf en ervaar een levensveranderende transformatie. Door deze training maak je verbinding met jouw innerlijke wereld. Dat direct positief resultaat heeft voor jouw mind & body.

Circle of Love

Je kunt je eenzaam voelen, omdat je vaak denkt dat je de enige bent die met zichzelf worstelt. Bij de anderen lijkt het zo goed te gaan. Maar niets is minder waar. En dat is nu post-Corona nog meer zichtbaar en voelbaar dan ooit. Nooit eerder hebben mensen zo vaak aangegeven behoefte te hebben aan verbinding met elkaar. In de training word je deelnemer van een warme, vertrouwde community met gelijkgestemden. In deze groep leer je van én met elkaar. Ik vind het belangrijk om iedere deelnemer persoonlijke aandacht te geven en te mentoren, vandaar dat we werken in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Naast mijn professionele mentoring zal ook de kracht van de community je helpen. Bedenk je eens hoeveel groter het resultaat is, wanneer je ook nog eens support krijgt van de mede-deelnemers? Je staat er niet meer alleen voor. Want samen krijg je veel meer voor elkaar.

We gaan NU voor Impactvol!

Misschien is dit nieuw voor je of is het onwennig, maar het is écht waar dat jij dé belangrijkste persoon bent in jouw hele bestaan. En als het om het allerbelangrijkste in jouw leven gaat, doe je natuurlijk geen concessies. Dat is enorm zonde en kost een leven vol plezier, geluk en liefde. We gaan er deze training dus écht voor, én we houden er een prettig en werkbaar ritme in om goede resultaten te behalen met elkaar. Dit houdt in dat we 1 keer in de maand een live-bijeenkomst hebben. Deze live-bijeenkomsten lenen zich uitstekend voor buitengewoon krachtige interventies. Elke keer gevolgd door een online groeisessie, waarin we met elkaars groei evalueren. In totaal hebben we samen 6 sessies. 3 Live dagsessies én 3 online sessies (van gemiddeld 2 uur).   

Effectief & Methodisch

Tijdens de livedagen gaan we aan de slag met de Intensive Transformation Creation©-methode. Deze methode helpt jou om écht los te breken van negatieve gedachten, gevoelens en handelingen. Lees verder meer over de werking van de methode.

Een persoonlijke journal

Je krijgt een journal waarin alle opdrachten staan met ruimte voor je notities. Een journal waar je later nog eens in kunt terugkijken, als je weer wilt oefenen. Of als je wilt terugblikken op je prachtige groei.

170 * 170

Een holistische aanpak is compleet 

De beste oplossingen zorgen voor harmonie in je lichaam, hoofd, hart en ziel. Mijn aanpak is dan ook lichaamsgericht en holistisch. Je kunt je erbij voorstellen dat we werken met prachtige meditaties en visualisaties. Maar ook vernieuwende en inzichtgevende technieken. En met praktische en inspirerende oefeningen. Hierbij geldt de kracht van herhaling, om zo nieuw gewenst gedrag systematisch in je hoofd en hart te sluiten.

Wanneer past dit programma bij jou? 

 • Als jij in jouw leven het nodige hebt meegemaakt. En juist nu wanneer je net op adem wilt komen, voel je dat je pijnpunten je triggeren.
 • Zolang als dat jij je kunt herinneren, zijn het anderen geweest die jouw vertrouwen kregen. Maar nu wil jij leven volgens jouw inzichten, en op jouw voorwaarden.
 • Je wilt niets liever dan een échte closure van een negatief verleden. Maar alleen al de gedachte aan de toekomst maakt je zo angstig dat je stilstaat. 
 • Je voelt je thuis in spirituele oefeningen, zoals meditatie, en hebt het nodige geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je haalt voldoening uit de resultaten tot nu toe. En ben je nu op zoek naar de verdieping die jou gaat helpen om je veerkracht en geluk door je leven te laten stromen.
 • Je bent er klaar voor om uit je overlevingsmodus te stappen en volop te gaan leven.
 • Je hebt besloten dat Gelukkig zijn jouw prioriteit krijgt in jouw leven.
 • Je wilt échte liefde ervaren die onvoorwaardelijk is. Om te beginnen bij jezelf.
 • Je begrijpt dat ups en downs nu eenmaal horen bij je leven. Verzetten tegen negatieve gedachten en gevoelens verergert het alleen maar. Leer hoe je in alle situaties vrede in harmonie in jezelf bewaart.
 • Hoe fijn een comfortzone ook is, het is een tijdelijke oplossing die uiteindelijk beperkingen oplevert. Leer hoe je met het volste vertrouwen buiten je comfortzone kunt stappen om een vrij en gelukkig leven te manifesteren.  
 • Deze training is een dynamische training. In de groep geef je en ontvang je op basis van gelijkwaardigheid. En onze kracht is dat we ieder onze unieke kwaliteit inbrengen. Enorm krachtig wanneer we dit samenbundelen, niet? Dit vraagt om commitment van iedere deelnemer om verzekerd te zijn van een prachtig resultaat. Daarom volgt er eerst een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek met mij, zodat we samen kunnen ontdekken of deze training nu wel of niet bij je past. 

Wanneer past dit programma minder goed bij jou? 

 1. Als je nu midden in een emotionele crisis zit en je volledig vastzit. Dit programma is zeker waardevol voor jou als complementaire training, maar ik adviseer je om in overleg te gaan met je arts/behandelaar voordat je je aanmeldt. 
 2. Als je nog niet open kunt staan voor het geven en ontvangen van support.
 3. Als je nu nog onvoldoende of geen ruimte kunt vinden om te investeren in jouw groei.


Raoul en Deborah gingen jou voor!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Raoel "Ik ben tevreden over de

 investering!" 

Ik had meer nodig dan alleen gesprekken met een hulpverlener. De sessies hielpen mij bij het veranderen op een manier dat ik er vertrouwen in heb gekregen dat het duurzaam is. Het werken met Bindia vind ik fijn, omdat ik bij haar mezelf kan zijn. Ze toonde begrip en had geduld met mij. Ik voel mij nu goed en ik ga verder met mijn ontwikkeling. Mijn positieve resultaat was het investeren waard!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Deborah "Met haar coaching heb ik resultaten geboekt en kan ik verder daar waar ik vastliep."
Ik heb een sessie gehad met Bindia en ik heb dit als zeer inspirerend ervaren. De manier waarop ze de verschillende laagdrempelige oefeningen doet, is heel professioneel. Het is duidelijk dat ze weet wat ze doet. Haar benadering is heel open en respectvol, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde en mij kon openstellen om mij te laten coachen. Met haar coaching heb ik dan ook resultaten geboekt en kan ik verder daar waar ik vastliep.
Ms. Nameless
Add Your Stars

BONUSSEN 

Ik wil dat je een fantastische transformatie ervaart die jou voor de rest van je leven verandert! Daarom geef ik je je graag nog veel meer. 

BONUS Kennismaking

Meld je aan voor een kennismakingesprek. En laten we samen bekijken of dit nu jouw ideale groeiprogramma is. En natuurlijk is het vrijblijvend. T.w.v. 97,00.

BONUS Gratis Sessie 

Sessie 7 geef ik gratis! Eén online afsluitsessie samen met de overige deelnemers en mij. T.w.v. 197,00.

BONUS  3  Gratis Q&A

Loop je vast tijdens de training? Dan krijg je de ruimte voor een online 1-op-1 sessie met mij. T.w.v. 367,00. 


In je kracht staan, overkomt je niet!

Een krachtige zelfbewuste 'IK' manifesteer je. Door deze 7 stappen creëer je stap voor stap een gelukkiger, liefdevoller, succesvoller en gezonder leven. 

Neem de 7 krachtige  stappen om de gelukkigste versie van jezelf te manifesteren.

OWNERSHIP

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat wanneer er een probleem is in je leven, jij altijd aanwezig bent? Bij deze stap maak je de keuze hoe jij in je leven wilt staan. Als slachtoffer of als held. 

SOULGOALS

Nadat je de verantwoordelijkheid en regie hebt genomen voor jouw leven, ga je aan de slag met doelen die er voor jou toe doen. Wie ben jij? Wat wil jij? Ontdek je SoulGoals.   

LOSLATEN

Wanneer jij je verleden niet kunt verwerken. En daardoor denkfouten maakt die er voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit. Je gaat leren hoe je negatieve gedachten voor altijd kunt loslaten. 

GROWTH MINDSET

Je bent erover uit dat je wilt groeien. Hoe je de verandering in je leven wilt brengen, is misschien nog niet helemaal duidelijk voor je. Maar dat je positieve verandering wilt, is zeker. Je leert een growth mindset in plaats van een fixed mindset te creëren.

COMPASSIE

Compassie is een intense vorm van liefde. Zachte omarming van alles wat er in jouw leven is, zonder oordeel. Kun jij je voorstellen hoe wonderlijk en liefdevol jouw leven wordt wanneer je met (zelf)compassie in de wereld staat? 

MANIFESTATIE

De kracht van het creëren zit in hoe ontspannen je bent. En hoeveel (zelf)vertrouwen je hebt. Maar hoe kun jij je, in deze hectische wereld, blijvend ontspannen voelen? In deze training leer je dat je alles wat je nodig hebt al in je hebt. 

VEERKRACHT

Ieders leven gaat met ups en downs. De kracht zit niet in het vermijden van minder goede dingen, maar in hoe jij ze in je leven beantwoordt. Zie je een uitdaging in je leven als geschenk? Of als tegenslag?

Wat zou je het liefst willen? 

Ben jij klaar voor deze Transformerende Empowerment-reis? 

450 x 450

1497

Introductieprijs 797,00

WOMAN UP EMPOWERMENTTRAINING 

 • Gratis persoonlijk intakegesprek.
 • In 3 maanden het leven manifesteren waar jij van droomt.
 • Een mentoringtraject waar je persoonlijke aandacht krijgt. 
 • Werken in een groep gelijkgestemden. 
 • 3x Live-dagdelen.
 • 3x Online sessies.
 • 1 Online afsluit- en celebrate-sessie. 
 • 1 Extra 1-op-1 online groeisessie met Bindia als je vastzit. 
 • Nu tijdelijk voor een introductieprijs.

Heb jij vragen of twijfels? Neem dan gerust contact met mij op en leg het mij voor. 

700 x 435

                   

Empower Yourself Training

Wanneer start het programma?

Kun je net als mij ook niet wachten? Bij genoeg aanmeldingen starten we in januari 2023.

Wat krijg ik allemaal?

Voordat we de training starten, plan ik een kennismakingsgesprek met je in. Lijkt mij een fijn begin van onze samenwerking. De totale trainingsduur is 3 maanden. Je neemt deel aan 3 live trainingsdagdelen (met lunch) en 3 online trainingssessies. En na 3 maanden samengewerkt te hebben, vieren we nog eenmaal samen elkaars successen om het feestelijk af te ronden. Mocht je een keer het gevoel hebben dat je vastraakt, of wil je individueel je vragen aan mij voorleggen dan kun je éénmalig een exclusieve groeisessie met mij plannen. Ook krijg je van mij een journal, waar jij je gedurende de training jouw persoonlijke belevingen in kunt noteren.

Is de groep groot of juist klein?

Om mijn aandacht en tijd goed te kunnen verdelen, bestaat de groep uit maximaal 6 deelnemers.

Kan ik de kosten laten vergoeden door mijn zorgverzekeraar?

De training is een investering in tijd, energie en geld voor jezelf. Met deze investering maak je een krachtige stap van zelfliefde voor jezelf. Je zult zien dat dit de beste investering is die je maar kunt maken. Ik heb ervoor gekozen om niet aangesloten te zijn bij zorgverzekeraars. Juist om je te stimuleren om voor jezelf te gaan, door in jezelf te investeren en je volledige commitment te geven.

Voor wie is dit programma minder geschikt?

Dit programma is minder geschikt voor je als je midden in een emotionele crisis zit en je meteen hulp nodig hebt. In dat geval adviseer ik je om je huisarts te raadplegen. In dat geval heb ik andere programma's die wellicht beter bij je passen. Neem gerust hierover contact met mij op. Of kijk verder op mijn website.
Ook is het programma minder geschikt voor je, wanneer je nog niet klaar bent om tijd, aandacht, energie en geld in jezelf te investeren.

Ik heb ook hulp van (medische) specialisten. Kan ik dan ook meedoen aan dit programma?

Dit programma is een uitstekende vorm van complementaire zorg. En het zal het resultaat van je behandeling positief beïnvloeden. Je kunt je deelname natuurlijk ook bespreken met je behandelaar.

Ik heb nog vragen. Kan ik deze telefonisch aan je voorleggen?

Ja, natuurlijk kan dat. Stuur mij een app met je vraag, dan neem ik contact met je op. Je kunt je app sturen naar 06-11332400.