Ervaar de Kracht van Vergeving

Vergevingshypnose, unieke hypnotherapie-methode voor vergeven en loslaten

Vertel mij meer!

"Unforgiveness is like drinking poison yourself.

And hoping the other person to die". 

Herken jij je hier in?

170 *170

Je voelt weerstand

Vergeving is meer is dan iets goed maken. Sterker nog, het heeft niets met de ander te maken. De negatieve gevolgen van het niet kunnen vergeven, zijn namelijk geheel voor jou en niet voor de ander. 

170 * 170

Je voelt pijn door schuldgevoelens en schaamte?

Schuld en schaamte zijn giftige gevoelens voor je mentale en fysieke gezondheid. Door simpelweg het te negeren kun je niet voorkomen dat die je gaan benadelen. Dat werkt juist averechts. Hoe harder je die wegdrukt, hoe harder en confronterender ze worden.
170 *170

Je bent niet  alleen boos op de ander, maar je voelt je ook teleurgesteld in jezelf

'Je krijgt in je leven wat je tolereert'. Deze quote spreekt mij aan, omdat het verwijst naar hoe het leven kan zijn als jij in je kracht komt, en besluit om geen negatieve situaties meer te tolereren. Jezelf vergeven kan jou daarbij enorm goed helpen, omdat je leert van je verleden in plaats van dat je erin blijft steken.  

170 * 170

Je wilt dat de oude emotionele pijn heelt

Ondanks dat de pijn in het verleden ligt, triggert het je nog steeds. In jouw meest pijnlijke momenten heb je besluiten genomen, ben je dingen over jezelf en anderen gaan geloven, die negatief zijn. En inmiddels zijn deze negatieve overtuigingen belemmeringen voor je aan het vormen, die je stoppen in jouw groei.

170 * 170

Je boos, verdrietig, teleurgesteld, of verraden voelt. Maar jij je  afvraagt of dit jou gaat helpen?

Een ander heeft iets gedaan waardoor jij negatieve gedachten en emoties hebt. Dit kan en mag, maar in welke mate en over welke periode? Merk je bij jezelf op dat hoe sterker jouw  negatieve gedachten en gevoelens zijn, hoe vaker je negatieve situaties aantrekt. 

170 * 170

Je piekert over wat het blijven hangen in het verleden je inmiddels al heeft gekost

Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het niet kunnen vergeven direct invloed heeft op je mentale en fysieke gezondheid. Maar het is niet te laat om jezelf in bescherming te nemen tegen negatieve gedachten en emoties uit het verleden. Jij bent de enige die dit kan doen. Besluit om uit de rol van slachtoffer te stappen en word je eigen held. 

Wetenschappelijk onderzoek naar vergeving brengt ons ver terug in de tijd, 1930.

Dit wordt opgevolgd door vele andere onderzoeken over de hele wereld. Dat is voorstelbaar als je kijkt naar de vele negatieve situaties in de maatschappij. Steeds meer en meer mensen verlangen naar vrede binnen en buiten zichzelf. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat vergeving direct en positief de mentale en fysieke gezondheid beïnvloedt. Desondanks blijven mensen hun hele leven worstelend rondlopen met een verleden dat een zware last is voor hun psychische en fysieke gezondheid. Wees niet één van hun en besluit vandaag om je verleden daadwerkelijk los te laten. Want iedereen kan leren vergeven!


'Wees niet één van de mensen die zich op hun sterfbed realiseert dat het leven zoveel mooier had kunnen zijn. Had je maar ... ... ...'

In mijn missie om anderen te helpen om in hun kracht te staan, is gebleken dat het loslaten van het verleden, en het vergeven van anderen, jezelf of een situatie van cruciaal belang is. 


Tegelijkertijd realiseer ik mij  dat het gemakkelijker gezegd is, dan gedaan. Ook ik heb geworsteld met emotionele pijn, na verlies/rouw, verraad, mishandeling, in mijn leven, en weet dus hoe moeilijk vergeven kan zijn. Maar wat ik kan, kun jij ook. De kracht van vergeving wordt onderschat. En komt niet of nauwelijks terug in therapeutische behandelingen.  


'The weak can never forgive. It is the attribute of the strong.' M.K. Gandhi
 1. Weet jij diep van binnen dat jij ook moet loslaten om verder te gaan, maar weet je niet goed hoe je moet vergeven en loslaten?
 2. Voel je weerstand bij het idee de ander te vergeven?
 3. Worstel je met dubbele gevoelens, zoals boosheid naar de ander, maar ook schuld en schaamte bij jezelf?
 4. Wil jij vergeven, maar voel je je geslingerd tussen tegenstrijdige gedachten? 
 5. Ben je bang voor de negatieve emoties uit het verleden die je diep in jezelf begraven hebt?  


'Vergeven doe je voor jezelf. Niet voor de ander.'

Twijfel je aan je gedachten en gevoelens? En of je nu echt daadkrachtig kunt zijn en je verleden nu écht kunt loslaten? 

Veel mensen zijn gecondtioneerd door hun meest pijnlijke gedachten. Op eigen kracht je gedachten veranderen, is dan heel moeilijk. In dit geval is hypnose een effectieve vorm van therapie. 

Want in hypnose:

 • vind je in je onderbewustzijn de échte oorzaak van je  negatieve gedachten en emoties.
 • neutraliseer jij de negatieve gedachten en emoties,  zodat die je niet meer beinvloeden.
 • ben je zo diep ontspannen dat je kritische denken tijdelijk uitgeschakeld zal worden (zoals in je slaap).
 • ben je sterk ontvankelijk voor nieuwe positieve ideeën. 

vergevingshypnose

Vergeven betekent dat je een deel van de oplossing wordt. Vergeven betekent dat je begrijpt dat pijn hoort bij het leven. Vergeven doe je voor jezelf en voor niemand anders. Vergeven betekent dat je weer een relatie aan kunt gaan, of besluit om de ander nooit meer te spreken.

500 8 500

Mijn unieke Vergevingsghypnose

Mijn unieke Vergevingshypnose is een unieke hypnotherapie-methode. Deze methode helpt jou op krachtige en gemakkelijke wijze door: 

 • dat jij in een diepe ontspanning de oorzaak van jouw emotionele verdriet en pijn gaat onderzoeken.
 • dat je inzicht krijgt in je gedachtengang, gevoelens en je handelingen.
 • dat je het ontstaan van negatieve gewoonten beter zult begrijpen.
 • dat je met liefde en mededogen naar jezelf zult leren kijken.
 • dat je zelfvertrouwen zal vergroten.
 • dat je eindelijk de ander, jezelf of een nare situatie in jouw leven zult vergeven.
 • dat je weer harmonie in hoofd, hart en geest zult ervaren. 
 • dat je in combinatie met een online Loslaat-mentoringsessie je jezelf traint om negatieve gedachten en gevoelens te onderzoeken en los te laten. 
 • dat je ervaart hoe verlossend en bevrijdend de kracht van vergeving is.


Wil jij dit allemaal ook? Maar heb je nog twijfels? Ik help je graag door je vragen te beantwoorden. Plan een gratis hypnoseconsult met mij.

Lees de ervaringen van anderen

Linda wilde stoppen met alcoholmisbruik

De hypnotherapiesessies heb ik als emotioneel, heftig en positief ervareb. Ik heb geen schilden meer!

120*120
Linda  (41 jaar)

Peter wilde zijn misbruikverleden loslaten

Ik heb eerder coaching en hypnose-sessies gehad, maar zo diep is nog niemand bij mij geweest, waardoor er ook veel naar boven kwam, waar ik mij tijdens en na de sessie pas écht van bewust werd. Ik raad dit iedereen aan, die rondloopt met negatieve emoties waar je niets meer mee kunt en waar boosheid, wrok, angst, schuld en schaamte een rol speelt.

120*120
Peter (45) jaar)
Hetty wilde haar negatieve gevoelens loslaten.

Ik ben rustiger geworden en denk dat ik beter met mijn emoties om kan gaan. Ik zou Bindia aanbevelen bij voor mij dierbare mensen die ook in de knoop zitten en niet goed weten hier uit te kunnen komen.

120*120
Hetty (55) jaar

Vergevingshypnose, wat houdt het in? 

260 8 260

Vergevingshypnose  

In deze speciale hypnotherapiesessie neem ik je mee voor een onderzoek in je onderbewustzijn naar de situatie(s) uit jouw verleden, die de aanleiding is voor jouw negatieve gedachten en gevoelens. De negatieve gedachten zijn moeilijk te stoppen, en doordat ze jaren bestaan in je onderbewustzijn lijken ze permanent. Maar door de speciale vergevingshypnose en technieken die ik toepas, zul je in de sessie ervaren dat je de gedachten wel kunt stoppen en veranderen, waardoor je ook kunt vergeven. Je neutraliseert de pijnlijke gevoelens, en je laat het onderbewustzijn nieuwe krachtige positieve gedachten opnemen. 

Meer over de Vergevingshypnose


260 x 260

Geleide Vergevingsmeditatie

Om de nieuwe positieve gedachten met kracht op te nemen in je onderbewustzijn, is het belangrijk dat jij je onderbewustzijn conditioneert met de gedachten van het willen vergeven, en met de positieve gedachten en gevoelens die je in de Vergevingshypnose hebt ervaren. Door het beluisteren van deze speciale vergevingsmeditatie zul je binnen enkele weken merken dat het resultaat van de Vergevingshypnose blijvend is. Deze meditatie is alleen verkrijgbaar in combinatie met de Vergevingshypnose.

Super, ik ben geinteresseerd! 
260 * 260

Loslaat-mentoringsessie 

'Er is kracht in vasthouden, maar het is krachtiger om iets los te laten dat jou niet meer dient' - Bindia.

Van nature vinden we het heel moeilijk om anderen of dingen los te laten. Ook al weten we dat het niet (meer) goed voor ons is. Het is in ieder geval bekend voor ons, waardoor je onderbewustzijn, die niet van veranderingen houdt, het wil blijven vasthouden. De online Loslaat-mentoringsessie is een waardevolle follow-up voor jou als jij inzicht wilt in waarom jij je ergens aan vasthoudt. En helpt het voorkomen dat je terugvalt in negatieve gedachten en gevoelens. 

Krachtig! Vertel mij meer. 


260 * 260

Geleide Release-meditatie

'Er is grote kracht in loslaten van dat waar we het meest naar verlangen!' - Bindia

Help je onderbewuste, die zich krampachtig vasthoudt aan bekende negatieve gedachten en gevoelens, los te laten. Deze prachtige release-meditatie helpt jou op gemakkelijke wijze om met vertrouwen te geloven dat jouw verlangens er mogen zijn. En je ze zult aantrekken, omdat je in jezelf gelooft. In plaats van dat je je laat leiden door onzekerheden, controle, of door goedkeuring nodig te hebben. Deze meditatie is alleen verkrijgbaar in combinatie met de Vergevingshypnose en de Loslaat-mentoringsessie.


Ik wil meer weten!


260 * 260

Krachtige meditatie en visualisatie

Wil jij de diepe ontspanning die je tijdens de hypnotherapie hebt ervaren blijvend ervaren? En vasthouden? Dan kan dat met deze speciale verzameling van audio's meditaties en visualisatie. 

 • Visualisatie Lichtschild voor bescherming
 • Meditatie voor zelfvertrouwen

Volg jij je hart en besluit je nu? Aanmelden kan hier. 

450 * 450
€ 467,-
367,-

Vergevingshypnose

 • Een doorbraaksessie waar je vergeeft.
 • Breek met het verleden.
 • Krijg inzicht in hoe het niet kunnen vergeven (on)bewust jouw leven beinvloedt.
 • Ga een vrije en onbelaste toekomst tegemoet.
450 * 450
€ 697,-
597,00

Vergevingshypnose + Loslaat-mentoring

 • In combinatie met een bevrijdende Vergevingshypnose.
 • Ontdek je hardnekkige gedachten die je belemmeren en bevrijd jezelf ervan.
 • Leer hoe je door los te laten een positieve flow in je leven aantrekt.
 • Leef je leven ontspannen en voel je écht vrij.

Vragen?

Bekijk hier of jouw vraag erbij staat

Vergevingshypnose

Wat is het verschil tussen hypnotherapiesessie en Vergevingshypnose?

Hypnotherapie wordt ingezet voor diverse problemen. Gedurende Vergevingshypnose pakken we het probleem van het niet kunnen vergeven, en de gevolgen ervan aan. In deze sessie ben je in de hypnose-sessie gericht op het wel vergeve, zodat jij het probleem kunt loslaten. En los komt van de gevolgen van het niet kunnen vergeven.

Hoe voelt het om in hypnose te zijn?

Hypnose voelt alsof je heel diep ontspannen bent. Je slaapt niet, en je bent je bewust van je omgeving. Je focus word tijdens een hypnose vergroot.

Vraag hoe snel werkt hypnose?

Meteen! De werking van hypnose is meteen, alhoewel je het effect na een week of twee door jouzelf of door anderen in je omgeving opgemerkt zal worden.

Hypnose, onderbewustzijn? Wat betekent het allemaal eigenlijk?

Ik begrijp je vragen. Goed dat je er nieuwsgierig naar bent! In mijn E-Book lees je veel antwoorden op jouw vragen. Zo kun je zelf bepalen of ik je kan helpen door middel van Hypnotherapie. Meld je aan voor en hypnose consult en ontvang gratis mijn E-Book.

Wat als ik niet in Hypnose kom?

In principe kan iedereen in een hypnose komen. De intake en het informatiegesprek gebruik ik om je ontvankelijk te maken voor hypnose en de hypnotische staat te verdiepen.

Wat is het verschil tussen hypnose en hypnotherapie?

Hypnose is een methode. Een hypnotherapeut past deze methode toe om je te helpen je probleem op te lossen. Deze vorm van toepassing van de methode door een hypnotherapeut noem je hypnotherapie.

Word hypnotherapie ingezet voor fysieke klachten of juist voor persoonlijke belemmeringen?

Voor beide. Mijn expertise ligt op dit moment bij het helpen van het oplossen van persoonlijke belemmeringen, emotionele pijn die je blokkeert, en voor het stimuleren van je persoonlijke ontwikkelingen. Denk aan problemen met negatief zelfbeeld, geen zelfvertrouwen, vergeven en loslaten, persoonlijke angsten enzovoorts.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Hypnotherapie is een therapeutisch methode om de problemen bij de wortel aan te pakken en te verwijderen. Daarom is het een krachtig en effectieve vorm van therapie. Vaak zijn 1 tot 3 sessies voldoende. Meestal staan problemen niet op zichzelf, en daarom is het goed om in een intakegesprek de problemen goed in kaart te brengen. Hierna stel ik je het aantal sessies voor. Je beslist uiteindelijk zelf hoeveel sessies je wilt.
De Vergevingshypnose is één sessie in principe. Wil je een verdiepende effect van het resultaat? Kies dan voor het complete traject Vergevingstraject en Loslaatmentoring.

Hoelang duurt een hypnotherapiesessie?
Ongeveer 2 uur. Hou rekening met een uitloop van een halfuur in verband met het rustig bijkomen en eventueel na bespreken.

Ongeveer 2 uur. Hou rekening met een uitloop van een halfuur in verband met het rustig bijkomen en eventueel na bespreken.

Ik ben bang dat ik in het verleden blijf hangen?

Omdat je werkt met een deskundige hypnotherapeut ben je in goede handen. Ik verzorg al mijn sessies met aandacht en focus. Bij het afronden van de therapie wordt je naar een ‘wakkere’ toestand begeleid waardoor je prettig en helder voelt.

Stel, dat ik iets confronterend vind in mijn onderbewuste?

Alle antwoorden die jij vindt zijn goed én kunnen we mee werken. Het is jouw proces en jij houdt regie. Het komt vaak dat een ‘vergeten’ gebeurtenis de sleutel vormt voor een oplossing. Je kunt je hier dus gerust over voelen.

Stel dat ik mijn persoonlijke geheimen prijs geef in hypnose. Wat dan?

Ook in hypnose is het jouw keuze wat je wel of niet vertel. Uiteraard respecteer ik je keuze, en werken we met de informatie die jij wilt delen. Verder heb ik als geregistreerd professional geheimhoudingsplicht.

Ik heb geen focus, kan mij moeilijk ontspannen en of in slaapvallen? Kan ik dan wel in hypnose raken?

Ja, iedereen kan in hypnose (en doet dat ook). Bij bovengenoemde problemen kan hypnose juist heel helpen zijn.

Kan ik na een sessie zelfstandig reizen?

Ja, dat kan. Ik raad je aan in je agenda wel ruimte in te plannen zodat je na de sessie in alle rust verder kunt reizen met eigen vervoer of openbaar vervoer.

Ik krijg ook hulp van een (GGZ) therapeut en of maak ook gebruik van een medische behandeling?

Hypnotherapie is een uitstekende vorm van complementaire zog. Het is aan te raden om je keuze voor hypnotherapie te overleggen met je actuele therapeut en of arts.