Hypnose

Mijn Zielsmissie 

Mijn dromen en wensen voor


deze wereld.

Hypnose

Mijn zielsmissie, mijn dromen en wensen voor deze wereld

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het helen van hun emotionele, zodat zij zich goed gaan voelen over zichzelf. Waardoor zij ook goed zullen voelen over de wereld. Hoe meer mensen zich goed gaan voelen hoe groter de bijdrage aan een mooier en beter wereld. Hiermee wens ik dat ik mijn(zielsmissie, een compasssievolle samenleving, te bereiken. Compassie voel je als gevoelens van anderen je raken en je op een sympathieke en empathische wijze verbonden voelt met ander. Kun je voorstellen wat dit zou kunnen betekenen voor de wereld waar we nu in leven? 

Manifesting my dreams 

Ik zie een leven voor mijzelf waarin anderen bij sta als zij hun dromen willen realiseren. Vaak zie je dat mensen belemmert worden in het geloven in hun dromen, en leven ze volgens de verwachting van hun omgeving. Ergens verliezen ze het vertrouwen in hun dromen en daarmee ook in zichzelf.

Het besef van een verloren droom blijft vaak aan je knagen. En wanneer je bewust raakt van dit verlies én toch nog een keer je dromen een kans wilt geven dan wil je er voor je zijn.


Jaren heb ik mijn leven geleefd volgens de regels, voorwaarden en agenda's van anderen. Ik mocht niet klagen want ik had veel goeds, maar niets maakte mij gelukkig, omdat materiele zaken de vrijheid om te mogen dromen niet compenseren.

Ik ben ervoor gegaan. Voor mijn dromen. 

Eén van ze is een eigen onderneming waar ik met anderen op compassievolle wijze én op professionele wijze mijn expertise deel.

 

Als professional vind ik het heel belangrijk om anderen mijn cliënten het best mogelijke aanbod te geven. Daarom zorg ik dat ik vakkennis van goede kwaliteit is, houd ik die ook op peil én ben ik officieel geaccrediteerd om mijn werk te mogen doen.

Ik help mensen het leven te manifesteren dat zij wensen. Ik help je bij je persoonlijke struggles, problemen op te lossen, en obstakels te overwinnen. Dit doe ik  door coaching, hypnotherapie en trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Zo help ik mijn cliënten om  stap voor stap hun droomleven.

Als hypnotherapeut en coach vinden ik  het heel belangrijk om  mijn cliënten het best mogelijke aanbod te geven. Daarom zorg ik dat mijn vakkennis van goede kwaliteit is, houd ik die ook op peil én ben ik officieel gecertificeerd om mijn werk te mogen doen.


Waarom vind ik het geluk van anderen ook belangrijk? Dit omdat ik mij ervan bewust ben dat mijn geluk nooit op zichzelf staat. 

Niet alleen ben ik  daar bewust van, maar ben ik vanuit de diepte van mijn harten er ook erg dankbaar voor. Deze bewustwording en het gevoel van dankbaarheid verbindt mij op een natuurlijke wijze met anderen. Het is mijn intentie om in mijn privéleven én werk bij te dragen aan het geluk van anderen. Op deze manier uit ik ook mijn dankbaarheid voor het geluk in mijn leven.

Ik wil een flinke voetafdruk op onze mooie wereld nalaten van positiviteit, geluk, harmonie en bewustwording. En daar werk ik dagelijks aan, ‘out in the open’, maar ook op de achtergrond.


Ik ben mens, dus verre van perfect. Dat is niet erg, want ook van mijn mislukking leer ik. 

Van een crisis worden ik creatief en innovatief. Ik spreek  dan ook liever niet van ‘mislukkingen’, maar van leerervaringen. Problemen zijn uitdagingen die we samen kunnen aangaan. Wanneer iets goed gaat, vieren we dat. Wanneer iets niet goed gaat, leren we ervan.

Ik hou van groei,  persoonlijke ontwikkeling en het willen blijven leren. Daarom sta ik open voor gelijkgestemde mensen voor samenwerking en samen groeien. 

Mijn waarden zijn de bouwstenen van mijn privé én professionele bestaan. Je zult ze dus ook terug herkennen in mijnbedrijf. Deze 7 waarden deel ik graag met je.

MIJN 7 WAARDEN

INTEGRITEIT

Als mens maar ook als professionals is integriteit een belangrijke waarde. Een vaardigheid die ook ik heb moeten leren. Ik kiezen ervoor om deze waarde nu op nummer 1 te zetten, omdat ik in mijn omgang en bejegening integer & transparant wil zijn, omdat ik mij besef dat het werken met anderen vraagt om respect en zorgvuldigheid. Om mijn waarde te waarborgen, ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten (GAT).

Transparantie 

Een belangrijk waarde wanneer ik anderen help bij het oplossen van hun persoonlijke uitdaging is transparantie, zodat ik met mijn client en mijn samenwerkpartners op authentieke wijze verbinding maak. 

Eigen verantwoordelijkheid

Bij een positief resultaat, maar ook bij een negatief resultaat in het leven, help ik cliënten door ze te vragen stil te staan bij de vraag: “Wat is mijn bijdrage aan deze situatie?". Een vraag die ik mijzelf dagelijks stellen. Dit doe ik, omdat ik geloof dat de oplossing die je zoekt al in jou is. Klaar om door jou nog ontdekt te worden!

Verbinding

Ik geloof dat we allemaal met alles en iedereen zijn verbonden. Het liefst wil ik deze verbinding liefdevol vervullen, en zet ik mij iedere  voor in. Ik ga uit van het beste in de mens en ik zal mijn best blijven doen om het beste in de mens te blijven zien. Met mijn cliënten, deelnemers en samenwerkingspartners ga ik dan ook zorgvuldig een verbinding aan: integer, open, liefdevol en compassievol. 

Duurzaamheid 

Duurzame resultaten, dat is wat écht telt! Ik wil dat iedereen met wie ik werk, zowel cliënt, deelnemer als samenwerkingspartner een duurzame ervaring krijgt.

Zo krijgen je tijd, energie en investering pas écht waarde.

Ook streef ik naar een duurzame leefomgeving. Ik ben alert op een leefstijl die helpt voor een schonere wereld voor mens en dier.

Respect

Ik sta open voor alle overtuigingen, godsdiensten, levensbeschouwingen of levensovertuigingen, of ‘way of life’, die zij of hij ook volgt. Mits je daar niemand mee schaadt. Ik sta met mijn bedrijf voor liefde, verbinding en respect. Ik trek dan ook  graag  mensen aan die hierbij passen.

Innovatie 

Leren = Ontwikkelen = Innoveren. Innovatie is van belang en vernieuwing is onontbeerlijk in de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een crisis floreren de creatievelingen en innovators. Daar hoort soms ook bij dat er snel moet worden geschakeld. Hoewel dat ook een leerproces is, sta ik open voor creativiteit en daarmee innovatie. Groei en innovatie is daarin bij mij een vast onderdeel.

Mocht je interesse hebben in mijn aanbod, als cliënt, deelnemer of als samenwerkingspartner, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. 


Liefs, Bindia