Vergeving Hypnose coaching

Masterclass 'Van Slachtoffer naar Held!' 

Leer vergeven, leer loslaten!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Doe ook mee met de gratis masterclass!

Vergeven Hypnose coaching

Bindia Ramcharan

Een veilige wereld voor iedereen lijkt niet realistisch.

Maar kun je je voorstellen, dat iedereen voor zichzelf kiest om een veilige en liefdevolle wereld te creëren?

Stel je dan voor, hoe mooi de wereld waar je in leeft dan zal zijn?

En hoe zou jouw leven nu zijn als je geen wroeging, afwijzing, spijt en teleurstelling voelt? Kun jij je een voorstelling maken van al die dingen die ook voor jou binnen handbereik zijn, wanneer jij kiest om je negatieve emoties op te geven?

Ik heb zelf jaren geworsteld met het omgaan met negatieve emoties, totdat ik ontdekte dat vergeving de sleutel was om écht diepgaande negatieve emoties te verwerken. Leren vergeven heeft mij het leven gegeven waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Vanuit dit gevoel van dankbaarheid, help ik met alle liefde iedereen die struggelt met het niet kunnen vergeven.

Datum & Tijd

woensdag
14-09-2022
19:00

"Unforgiveness is like drinking poison yourself. And waiting the other person to die." 

Leer hoe jij negatieve emoties kunt loslaten en jezelf kunt helen van oude pijn door vergeven.

Leer hoe jij jezelf kunt ontdoen van zichzelf herhalende negatieve emoties en patronen in jouw leven, omdat je de ander of jezelf niet kunt vergeven.  

Vergeving is zoveel meer dan loslaten om verder te gaan. Het is helend en vernieuwend en opent deuren naar een mooiere en gelukkigere toekomst. De masterclass is zorgvuldig door mij samengesteld, zodat jij zelf kunt ervaren hoe krachtig vergeving is. En wat het allemaal voor moois in jouw leven kan brengen.


Meld je gratis aan voor dit masterclass en ontdek:

  • Mijn verhaal over mijn vergevingsreis 
  • Hoe het niet vergeven jou en jouw groei nu belemmert
  • De kracht van een vergevingsvisualisatie 
  • De impactvolle voordelen van vergeven
  • Hoe jij transformeert van slachtoffer naar held
  • Inclusief LIVE vraag- en antwoordsessie 

Reacties van deelnemers

“ De Masterclass ’Van Slachtoffer naar Held’ van Bindia sprak mij erg aan. En daardoor heb ik mij aangemeld. - Gita

“Dank je wel voor je tijd en moeite om je waardevolle oefeningen en inzichten met ons te delen.  - Ruby

“Ik had mijn twijfels over de invulling van de hulp en wat het zou opleveren. Ik heb een ontzettende goede ervaring gehad. -  Shannon

Deelname is gratis!

14-09-2022

19:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden