Ben je op zoek naar hulp? En ben benieuwd of ik jou kan helpen? Deze vragen hebben we dan gemeen.

Ik doe niets liever dan de mensen:

  • Beter achter te laten dan dat ik ze heb ontmoet, omdat ik van nature een hulpverlener ben (dat is nu éénmaal het aard van het beestje).
  • Die ik ontmoet vanuit een krachtige empatisch  gevoel connectie met ze te maken, omdat ik jou écht wil helpen om je probleem op te lossen. 
  • Helpen op mijn eigenwijze authentieke manier. Ik ben een geboren gever, en help mijn klanten met hart,  ziel, deskundigheid en met mijn persoonlijke levenservaring. 
  • Te helpen door met ze te delen hoe krachtig en effectief  meditatie, visualisatie en persoonlijke groeiprogramma's die je leven écht kunnen veranderen. En ik ben daar het levend bewijs van!
  • Hulp te bieden die concreet, praktisch, resultaatgericht is, en daadwerkelijk verschiil maakt in je leven!  

 

Dit klinkt simpel! En ik hou het ook graag simpel. Het is mijn drive om iedere dag weer opnieuw een helpende hand uit te steken naar de mensen die het nodig hebben. En dit doe ik al jaren met passie en plezier!

Ik bied je in eerste instantie een luisterend oor aan. Vanzelfsprekend staat jouw privacy bij mij hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een professionele beroepshouding van mij!

Weet je dat het is bewezen dat hulp de meeste kans van slagen heeft, als er een klik tussen  de coach/mentor en jou is?

Dus is mijn uitnodiging aan jou, om samen te onderzoeken of wij een klik hebben. En of ik je verder kan helpen.

Stap vandaag nog over je bezwaren heen, en neem daarmee de eerste stap om je oplossing te vinden. Laten we geen tijd meer verliezen en kennismaken. 

  • Het gesprek is GRATIS en uiteraard vrijblijvend.
  • Het beste moment voor het nemen van een besluit is NU!
Ik geef toestemming om extra tips te ontvangen en op de hoogte te blijven van het aanbod.
hypnose