1920* 500

HEART & MINDSET WORKSHOP

DÉ WORKSHOP WAAR JOUW HART EN MIND IN HARMONIE SAMENKOMEN!

Vertel mij meer...


ONTSPANNEN

GEEF JE OVER AAN JE INNERLIJKE KRACHT

MANIFESTEER

CREËER JE MOOISTE LEVEN

MOEITELOOS

STOP MET NAJAGEN, TREK GELUK AAN

90 * 90

Wie ben ik?

Op een gegeven moment weet je het. Er is meer dan wat je dacht. Kun je je voorstellen hoe het voor je zal zijn als jij dit ontdekt?

90 * 90

Ontdek je 'why'

Hoe zou je leven zijn als je het zou leven zoals jij verlangt? En op jouw voorwaarden leeft? Ontdek je unieke missie. 

90 * 90

In verbinding

Is kiezen voor jezelf egoïstisch? Of leiden keuzes die je met je hart neemt juist naar de meest pure en zuivere relaties met anderen?

90 * 90

Van hoofd naar hart

Hoe krijg je rust in je hoofd? Simpelweg door connectie te maken met je hart. 

90 * 90

Bewustzijn

Je (onbewuste) gedachten creëren een gevoel, waarop jij je handelingen baseert. Én dan is er ook het bewustzijn of je geest die de stille toeschouwer is van dit alles. En het meest krachtige onderdeel van je gehele 'zijn'. Leer de kracht van je bewustzijn.

90 * 90

Je lijf als krachtige bron

Word je bewust van wat je lichaam jou wil vertellen. Je pijntjes en vermoeidheid zijn vaak signalen dat er iets moet veranderen.

90 * 90

Online / live

Werken aan jezelf vanaf de bank thuis. Of neem juist live deel aan een mooie groep gelijkgestemden en inspireer elkaar.

90 * 90

Moeiteloos

Het is een leugen dat alles wat je graag wilt, ook veel van jou zal vragen. Leer hoe het is om juist moeiteloos een fijn en liefdevol leven te creëren. 

90 * 90

Down to earth 

Alles behalve zweverig, en dat blijkt uit de merkbare resultaten die je zult ervaren. Kijk niet op, als je een deken van rust en ontspanning over je voelt vallen. En je zult je gauw afvragen waar jij je al die tijd druk om hebt gemaakt. 

206*2060

Over mij

Mijn naam is Bindia Ramcharan. En ik help mensen zich goed te voelen bij wat er ook in hun leven speelt. En waar ze zich slecht over voelen. Dat wil niet zeggen dat ik geloof dat jij je altijd maar gelukkig moet voelen. Integendeel. Persoonlijk heb ik de ervaring dat juist door mijn meest pijnlijke levenservaringen, ik de grootste sprongen in mijn persoonlijke groei heb gemaakt. Ik werd nog liefdevoller, ik ontwikkelde meer (zelf)vertrouwen, compassie, kracht en voelde mij beter, gezonder en gelukkiger.

Maar dit gebeurde alleen als ik mijzelf bereid kon vinden om aan mezelf te werken, door de verantwoordelijkheid te nemen voor het creëren van mijn leven. Zo begon ik aan jaren van zelfverdieping door diverse yogatrainingen, meditatietrainingen, persoonlijke groei-trainingen en bewustzijnstrainingen. Het begon uit een simpel inzicht dat wanneer ik wilde dat mijn leven zou veranderen, ik als eerste moest veranderen. Dit inzicht ontvouwde zich als magische momenten van liefde, succes en overvloed in mijn leven. Een ervaring die ik als zielsmissie heb omarmd, en nu anderen help om ook te kiezen voor een persoonlijke groei-transformatie. 


Wat kan ik mij bij de workshop voorstellen? 

Inmiddels heb ik decennia ervaring met het werken met jong en oud. Ze te helpen helen van hun emotionele pijn. De Heart & Mindset Workshop is ietwat non-traditioneel, gestoeld op spirituele oefeningen, zoals meditaties en visualisatie. En op een praktische manier aangeboden. Over mijn aanbod word gezegd dat zelfs spirituele oefeningen begrijpelijk worden en gemakkelijk toe te passen zijn. Door mijn aanbod toegankelijk aan te bieden hoop ik de mensen die nog maar een kleine nieuwsgierigheid hebben, een indruk van de magische wereld van zelfbewustzijn te geven. Ook is mijn aanbod heel divers. Of het nu gaat om het ontdekken van je missie, stellen van persoonlijke doelen, beter slapen, diepe ontspanning, aantrekken van overvloed, het leren gebruiken van je intuïtie, of loslaten van negatieve gedachten. Dit alles komt als thema voorbij in de workshops.

Vertel mij meer!


Wat zeggen de deelnemers over de workshop? 

Ik heb al een aantal keren een workshop bij Bindia mogen volgen. Wat mij het meest bijstaat is dat Bindia op een prachtige en kalme manier tijdens de meditatie jou op reis neemt.
Het resultaat daarvan is dat ik me zeer ontspannen en ZEN voel en het draagt bij aan een diepere innerlijke ontwikkeling.
Mocht je twijfelen aan Bindia's skills, neem dan contact op met haar. Zij weet waar zij over praat.
Ik zou de Heart & Mindset Workshop aan alle mensen willen aanbevelen als zij meer de diepte in willen gaan in meditaties en een diepere kijk in Zichzelf willen Ontmoeten.
Dank je wel voor de mooie workshops, Bindia!
testimonial
Lelita Bindraban

Ik heb deel mogen nemen aan de Heart & Mindset Workshop. Een fijne ervaring! Bindia is een warme, inspirerende vrouw die vol liefde, kennis en overtuiging haar mooie werk doet. Open en zonder oordeel, wat me een heel vertrouwd gevoel gaf tijdens de workshop.

Hinke
Hinke Hiemstra

Ik heb al een aantal keren een workshop bij Bindia mogen volgen. Wat mij het meest bijstaat is dat Bindia op een prachtige en kalme manier tijdens de meditatie jou op reis neemt.
Het resultaat daarvan is dat ik me zeer ontspannen en ZEN voel en het draagt bij aan een diepere innerlijke ontwikkeling.
Mocht je twijfelen aan Bindia's skills, neem dan contact op met haar. Zij weet waar zij over praat.
Ik zou de Heart & Mindset Workshop aan alle mensen willen aanbevelen als zij meer de diepte in willen gaan in meditaties en een diepere kijk in Zichzelf willen Ontmoeten.
Dank je wel voor de mooie workshops, Bindia!

120*120
Marie N. Enait 

Over de Heart & Mindset Workshops

700*435

Live of online, lekker flexibel

Afhankelijk van het thema dat er voor de Heart & Mindset Workhops is gepland, geef ik de workshop live op locatie of online. Neem je liever deel vanaf je eigen plek? Dan is de online workshop ideaal voor jou. Heb je meer behoefte om live diepe indrukken op te doen? Kom dan naar één van de live workshops. En natuurlijk kun je de ene keer kiezen om de workshop live bij te wonen en de andere keer er weer online bij te zijn.

700*435

Diverse thema's 

Iedere keer is er een ander thema om de vanzelfsprekende reden dat het leven nóóit hetzelfde is. Waar je de ene keer worstelt met je relatie, ben jij je een volgend moment zorgen aan het maken om geld of je carrière. Dan krijg je weer te maken met gezondheidsklachten. Of je probleem nu materieel of immaterieel is, het antwoord vind je door een persoonlijke innerlijke reis.


700 * 435

Onbekend, maar niet onbemind?

Ben je nieuwsgierig naar meditatie en visualisatie, maar vind je het tegelijkertijd ook verwarrend? En vraag je je af, of en hoe dit past in een praktische nuchtere wereld. Dan wil je deze workshops niet missen! Want in mijn workshops geef ik de geheimen weg hoe ik iedere dag balans maak tussen spirituele oefeningen en een productief en effectief leven, waarbij plezier iedere dag weer prioriteit krijgt. 

Overtuigd? Doe mee met de volgende live of online workshop

700 * 435

Kort, máár erg krachtig

  • Ervaar hoe jij diep kunt ontspanning in slecht enkele uren.
  • Maak diepe indrukwekkende verschuivingen in jezelf.
  • Maak weer connectie met jezelf.
  • Ervaar zelfliefde, geluk, ontspanning, en dit allemaal moeiteloos.


Wat krijg je? 

  • Een 2 (en een half uur) durende live of online interactieve workshop.
  • Een halve dag persoonlijke begeleiding en aandacht bij de Live workshop.
  • Diverse thema's waar je uit kunt kiezen. En je kunt zo vaak als je wilt meedoen. 
  • Een korte, maar impactvolle kennismaking met verschillende methoden om de verbinding tussen heart, mind en soul te versterken.